Keith Johnstone “…the world’s most celebrated improvisation teacher.”

Mark Ravenhill, The Guardian

 

“If you do your best, you’ll get some form of stage fright. Be obvious. If you believe you’re good already, you don’t need to do extra stuff to impress us. Your best work comes when you’re absorbed; because then your ego is away.”

Keith Johnstone

What comes next! organiseert van 21 tot en met 24 september in Rotterdam een summer intensive met improvisatie guru Keith Johnstone. Keith Johnstone (76) is wereldwijd erkend en geroemd als de grondlegger van het huidige improvisatietheater. Belangrijke thema’s in zijn werk zijn het ontsluiten van creativiteit en spontaniteit, en het stimuleren van samenwerking. Niet voor niets wint improvisatie steeds meer aan populariteit bij organisatiepsychologen, trainers en consultants.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.whatcomesnext.nl

Categories: Improvisatie

Erik

Erik van der Liet shares his passion for communication and improvisation on this blog. He works as a communication professional since 1996. Improvisation came into his life in 2001, and never left him. Professional bio: http://www.linkedin.com/in/communicatie

1 Comment

Suzan · August 5, 2009 at 8:52 am

Snif. Dan zit ik dus gewoon in de schoolbanken 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.