Heathrow

 

Natuurlijk wordt het KLM als ik weer eens richting Cowtown vlieg. Wat een voorrecht om vier uur op Heathrow te mogen wachten, alwaar de ene huilbaby de andere afwisselt. En niet vergeten de sandwiches van 9 pond, het labyrinth van kruipdoorsluipdoor gangetjes, de vloerbedekking, de lage plafonds, de knusse verwarming (25gC) en schoenen-uit, schoenen-aan, schoenen-uit, schoenen-aan door de beveiliging.

 

What comes next! Rare gewaarwording om van thuis naar thuis te vliegen. De laatste dag nog drukdrukdruk de laatste administratie voor Keith gedaan, met wie ik inmiddels samenwerk sinds z’n manager is vertrokken. Een twee Terabyte harddrive in m’n tas om verder te kunnen klussen aan het Keith Johnstone DVD project. Een aantal weken in Zweden op stapel om bij te bomen met Frank Totino, die nu in Europa rondtourt om workshops te geven en met wie ik een bijzondere vriendschap heb opgebouwd. Voorbereiden van een vierdaagse zomer-intensive met Keith in september. Als ik één ding heb geleerd van dit jaar, dan is het wel om je dromen vol hartstocht na te jagen. Zet een stap, en niet alleen jij, maar ook je omgeving komt in beweging. Bij twijfel toch doen, nee, zéker doen. Obligaat, maar niet minder waar: van fouten leer je. En reken maar dat als je stappen zet, er fouten worden gemaakt. En tegelijkertijd ook meer kansen en mogelijkheden zich voordoen. Panta Rhei, maar peddelen helpt.

 

Fijn om te weten dat er in Calgary een Loose Moose familie is waar ik altijd welkom ben. Ik hoop er ook een hoop in Europa te mogen verwelkomen. Calgary, lelijke mooie stad! Adembenemende Rocky Mountains, bomvol uitbundige, natuur. Weidse prairies, droge badlands. Raften op de Bow. Liggen in het gras, genieten van de strakblauwe lucht. Uren in de auto. Praatjes maken met vriendelijke Calgarians. Fire pit in de achtertuin van The Funhouse. Feestjes. De eerste ronde eruit in Micetro. De voorlaatste ronde eruit in Micetro. Fietsen downtown. Een bulderende volle zaal. IJshockey. Min 35. Plus 35. Grashopper drinken op de patio van The Ship. Ik ga het allemaal erg missen. En tegelijkertijd genieten van wat nu is. What comes next!

 

Categories: Inspiratie

Erik

Erik van der Liet shares his passion for communication and improvisation on this blog. He works as a communication professional since 1996. Improvisation came into his life in 2001, and never left him. Professional bio: http://www.linkedin.com/in/communicatie

1 Comment

Suzan · August 5, 2009 at 8:50 am

Yes. Dat is het. Bij twijfel toch doen… en ik zit daardoor komend jaar weer op school. Docent drama in Leeuwarden. Mag in het derde jaar beginnen. Ik vind het fascinerend hoe wij allebei vanuit V&C het theater omarmen. Alle communicado’s zouden aan theater moeten doen. Ik ben benieuwd hoe het met ‘what comes next’ zal lopen, maar dat je je hart volgt, daar ben ik van overtuigd. En ik denk dat onze paden nog wel kruisen in dit veld. Ik ga in ieder geval kijken of ik de workshop van Keith bij kan wonen. Ik ben nu natuurlijk vet nieuwsgierig geworden! Even checken of ik het kan combineren met school.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.