Dead body storage

Boe!O wat zou het gaaf zijn als er in de garage van mede Mooser Jenn Lynn zou worden ingebroken. Ik zou er wat voor over hebben om de reactie van de dief te zien als hij z’n zaklamp door de garage laat gaan en op de daar gestalde  kapotgeschoten, halfverbrande lijken stuit.Boe!  Toast Gisteren vierden we in haar achtertuin haar verjaardag, en ook al een beetje mijn nakende vertrek naar Nederland. Van Jenn had ik op mijn verjaardag in februari een prachtige snijwond kado gekregen en ze had me al verteld over het werk wat zij en haar vriend doen. Onder meer voor oefeningen van het Canadese leger verzorgen ze wonden en special effects. Ze had me al verteld dat ze ook levensgrote oorlogsslachtoffers hadden gemaakt voor de verhuur en dat deze in de garage lagen opgeslagen. Ik was dus erg nieuwsgierig hoe dat er uit zou zien. De beelden hier spreken voor zich, lijkt me. Jenn heeft Hollywood in d’r achtertuin. Supperrealistisch gemaakt. En zoals haar vriend me vertelde, was het allemaal begonnen met zijn fascinatie als kind voor horrorfilms. Een mooi voorbeeld van iemand die van z’n passie z’n beroep heeft gemaakt. Al blijft het toch wat creepy om ‘s avonds laat je fiets te stallen naast een kapotgeschoten, halfverbrand lijk. Filmpje!  

Leave a Reply