Rough Trade

Waar we in december druk mee waren, werd vandaag gepresenteerd op de 4th annual super 8 filmmakers challenge. In een afgeladen kroeg waar tout filmend Calgary aanwezig was werd onze film “Rough Trade” vertoond. Erg leuk om m’n allereerste acteerervaring voor de camera, in aanwezigheid van publiek mee te maken. Welnu, we laten de beelden verder voor zichzelf spreken…

Hier de impressie van de avond, inclusief de vertoning van de film:

Rough Trade the movie


Erik

Erik van der Liet shares his passion for communication and improvisation on this blog. He works as a communication professional since 1996. Improvisation came into his life in 2001, and never left him. Professional bio: http://www.linkedin.com/in/communicatie

1 Comment

Maud · March 29, 2009 at 7:44 pm

Hai Erik,

Ik schrijf hier omdat dit hopelijk de snelste manier is om je te bereiken.
Ik heb net een week in Denemarken doorgebracht, 2 maskworkshops bij Steve Jarand gedaan en 1 masker gekocht.
Omdat ik niet genoeg euro’s bij me had en het per internet overschrijven naar Steve’s rekening in Canada erg duur schijnt te zijn, stelde hij voor dat ik geld naar jouw (Nederlandse) rekening over zou maken, waarop jij dat geld aan hem zou kunnen geven.
Hij heeft je, voor zover ik kan zien, nog niet benaderd, maar dat kan zijn omdat hij geen toegang heeft tot een computer.
Ik las jouw entries hier en vroeg me af tot hoelang je nog in Calgary blijft.
Jij kent mij niet en ik jou eigenlijk ook niet, alleen van je postings, maar jij gaf me destijds op ‘Passie voor impro’ de link naar Steve’s website.
Als je tot minstens eind april in Calgary blijft is er niets aan de hand, denk ik, maar mocht je eerder vertrekken, dan lukt Steve’s plan niet.
Dan wil ik graag eerder dat geld overmaken, zodat je het voor hem kan achterlaten. Zou je me in dat laatste geval willen schrijven op mijn emailadres? D.i. maudtheodora@planet.nl
Anders dan wacht ik Steve’s akties af.
Fascinerend wat je schrijft over dat werken met Keiths masker.
Ik vind die maskers sowieso fascinerend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.