Cover Trance Masks DVD

 

Keith Johnstone is bezig zijn levenswerk samen te vatten in een serie DVD’s. De eerste heeft nu het levenslicht gezien: Trance Masks. Op deze DVD staan uitvoerige demonstraties van het werken met maskers door Keith Johnstone en Steve Jarand, opgenomen in de zomer van 2007 in Calgary. Ik was een van de gelukkigen die deelnam aan deze workshop en hier en daar kan je dus ook een glimp van me opvangen op de DVD.

Opnames voor DVD Trance Masks - Keith Johnstone

Opnames tijdens de workshop in Calgary.

 

Samen met maskers trainer Steve Jarand laat hij in deze DVD de maskers die hij zo intrigerend beschrijft in zijn standaardwerk ‘Impro’, tot leven komen. Wonderlijk en tot de verbeelding sprekend hoe de improvisatieacteurs door de maskers worden getransformeerd tot uitgesproken en sterke karakters. Stap voor stap wordt in de DVD getoond hoe maskers tot leven komen en zich ontwikkelen tot geloofwaardige personages. Een must-have voor diegenen die met mij de mask workshop met Steve Jarand in Rotterdam hebben gevolgd, en misschien ook wel voor de cursisten van de LifeGame met Keith, afgelopen februari. Hieronder enkele fragmenten van de DVD. Je kan de DVD on line bestellen voor $29,95.

 

Categories: Improvisatie

Erik

Erik van der Liet shares his passion for communication and improvisation on this blog. He works as a communication professional since 1996. Improvisation came into his life in 2001, and never left him. Professional bio: http://www.linkedin.com/in/communicatie