Onze hersenen schatten in hoe we de werkelijkheid moeten beoordelen. Jerry Andress demonstreert met enkele simpele voorbeelden hoe onze hersenen ernaast kunnen zitten.

Geniet en laat je verwonderen door het filmpje. Stel jezelf ook eens de vraag hoe onze hersenen aan de slag gaan met de dingen die ze dagelijks moeten verwerken. Onze hersenen kunnen ons dus misleiden. Hmmm, hoe kunnen wij onze hersenen misleiden…? En daar heeft Keith Johnstone weer een aardige visie op! šŸ˜‰


Erik

Erik van der Liet shares his passion for communication and improvisation on this blog. He works as a communication professional since 1996. Improvisation came into his life in 2001, and never left him. Professional bio: http://www.linkedin.com/in/communicatie

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.